Връзката между бившите танцови партньори от „Денсинг старс” Яна Акимова и Петко Димитров вече е официално афиширана в публичното пространство. Танцьорката се намърда не само в леглото, но и в бизнеса на клубния бос, научи HotArena.net.

Яна и Петко са направо неразделни и живеят заедно. Яна изобщо не се притеснява за чувствата на бившия си Орлин и всеки ден се хвали колко много е влюбена в Димитров.

Танцьорката дори се изживява като пълновластна господарка не само в жилището му, а и в работата му. Яна е успяла да се уреди едновременно като секретарка и мениджър във веригата от заведения на Петко.

Акимова помага на любимия си в уреждане на срещите му и отговаря за цялата шоу програма в клубовете му. Тя прави графика на изпълнителите и уточнява всички подробности около сценичните им изяви. Отделно се занимава и с хореографията на танцьорките, които работят на щат в заведенията.

„За нула време й порасна работата и вече истинска шефка. Никой не смее да гъкне в нейно присъствие, за да не му хвръкне глава”, коментират служители на Петко Димитров.

източник: hotarena.net

Leave a Comment