Яна Акимова си пусна мустачки, видя Kliuki.net. Танцьорката сама публикува снимка в социалната мрежа, на която се вижда тъмното мъхче на горната й устна. На друго фото също забелязахме малкия гаф, който хубавицата е допуснала.

Доста жени имат подобен проблем, но за да коригират несъвършенствата и да бъдат максимално женствени, епилират горната си устна.

Яна явно се е позанемарила покрай сериозната си връзка с Петко Димитров, спокойна, че вече са я „взели“. Както знаете, двамата планират сватба през есента и бракът на Акимова с тузаря на нощния живот Петко е в кърпа вързан.

Яна Акимова мустакиНегови фенки обаче побързаха да й напомнят, че винаги има вероятност ресторантьорът да се откаже от сватбата или по-лошо – да я зареже след това. Почитателки на мачото често засипват с негативни коментари снимките на Петко с Яна, като я „захапват“ и за мустачките.

„Яна е невероятна жена! Всички, които я обиждат, всъщност завиждат! Така става, когато не практикуват някои неща в леглото! Злоба!“, разгневи се Димитров от коментарите на възмутени девойки в социалната мрежа.

Петко винаги като един рицар на бял кон брани честта на хубавата Яна. А и да не забравяме, че според учените дамите с мустачки са много страстни в леглото…

източник: kliuki.net

Leave a Comment