Тези дни HotArena.net за пореден път взриви медиите със скандални фото разкрития, които след нас обиколиха вестници и сайтове. Този път звездата под прицел бе фолк певецът Константин.

Горещата арена на два пъти получи на редакционната си поща скандални голи снимки на Коцето само по „питон“. Разнищихме размерите, внимателно проучихме съдържанието на пакета, но един въпрос остана отворен. А именно – кой ни изпраща нецензурните кадри?

Всички следи сочат, че снимките са пратени и монтирани от хора, близки до обкръжението на Коцето. И тъй като мирише на пиар трик, който последните дни спомогна за това певецът да е тема номер 1, не можем да не заподозрем пиарката му.
Припомняме, че същата е и негова любовница, като именно HotArena.net преди седмица-две ги излови да се натискат в колата му.
Константин знае, че не блести с нищо, освен с тарикатска простотия, анаболни мускули и страст към шмъркането и спешно му е бил нужен друг скандал, който да го вкара в ударно в медиите. Той имал комплекс, че винаги ще си остане треторазряден певец, който, както сам той признава, пие по шише уиски в дискотека и се раздава до 7 ч сутринта.

Така се ражда и идеята – пъкленият план, скалъпен от него и пиарката му, да пуснат до медиите уж негова гола снимка.

Защо „уж“? Ще обясним!

HotArena.net получи кадрите на два пъти. Първият път беше с цензурираната версия, като подателят от женски пол много силно се интересуваше дали фотосите ще бъдат пуснати на следващия ден. Още при получаването от пръв поглед си личеше, че голите снимки на Константин са монтаж. Което ясно подчертахме в първия материал и дори леко се пошегувахме с размера на члена му.

На следващия ден чрез опцията „Изпрати новина“ получихме вече нецензурирания вариант на достойнството му. Пиарите на Коцето прибягнаха до този ход от зор. Трябваше спешно да опровергаят съмненията, че оная му работа е 14 см и чрез цялостната визия да се види, че е към 28 см. От което правим извода, че Коце има доста комплекси по тази тема.

Цял митинг от жени може да докаже моя ли е тази п*шка

„Честно да ви кажа, мисля, че моят пенис е малко по-голям. Цял митинг от жени може да докаже моя ли е тази п*шка”, отсече през смях Коцето пред „Уикенд“. Той се оплака, че цяла седмица му се налагало да обяснява пред медиите негов ли е членът. Завалията – бил все по първите страници на медиите. Сякаш не е бил това първоначалният замисъл?!

Певецът коментира, че снимката е монтаж и щял да разкрие това. Коце, откри топлата вода!

За да помогнем на Константин да разбере кой пуска клюки за него, ще му препоръчаме да се огледа в най-близкото си обкръжение, включително и това в леглото му.

източник: hotarena.net

Leave a Comment