Напускането на Ани Цолова и Виктор Николаев от Би Ти Ви предизвика вълна от слухове. Наред със спекулациите защо тандемът е напуснал телевизията, тръгнаха въпроси и кой ще ги замести. Според последните слухове, новите лица на сутрешния блок ще бъдат Виктория Петрова и репортера Светослав Иванов.

Според неофициална информация от медията са решили да направят едно съвсем ново предаване в сутрешния си блок, в което да наложат нови лица. Запознати издават, че Виктория Петрова и Светослав Иванов са почти сигурни като заместници на Цолова и Николаев. И двамата имат опит като водещи в предизборни студиа и преки предавания, а също така са и сред най-популярните репортери на медията, пише 24chasa.bg.

Зрителите посрещнаха изключително топло избора на новите водещи. „Тя е изключително красива и магнетична, а той е изключително акуратен, отлична двойка!“, коментират те в социалната мрежа.

Напускането на Виктор Николаев и Ани Цолова предизвика огромен шок сред зрителите на Би Ти Ви. Тандемът обяви, че се мести в Нова телевизия, където се предполага, че ще водят конкурентно предаване подобно на това на Цветанка Ризова и Димитър Цонев. Засега двамата са единствените напуснали екипа на Би Ти Ви.

Що се отнася до останалите публицистични предавания в ефира на телевизията засега е сигурно единствено завръщането на „Преди обед“.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment