Ромската перла в „Мис България 2013“ – Пенка трябваше да напусне риалити шоуто, тъй като получи 48,2% негативен вот. Въпреки че мургавелката от Ботевград забавлява публиката с пиперливия си език, тя бе номинирана от останалите красавици, които вкупом ревнаха „Циганката Пенка вън!”, а после и зрителите ги подкрепиха.

Тя обаче получи втори шанс от продуцентите на шоуто и вместо да си тръгне завинаги от Двореца, бе запратена в Тъмницата, където ще прави компания на близначките Вероника и Моника, видя HotArena.net.

Пенка, която направи шумна и миризлива серия от пръцкания пред всички, не се притесни от хилядите хора, които искат да я изгонят от шоуто. Все още не знаеща, че ще получи втори шанс, ромката с активна перисталтика, заяви, че не съжалява за нищо, което се е случило и че се радва, че е станала част от шоуто.

Точно тогава водещите Камелия и Кирил Ефремов я изненадаха приятно, че ще получи втори шанс да се завърне в състезанието. Поставиха на Пенка условие да стане „ментор” на наказаните близначки Моника и Вероника. Двете момичета бяха затворени в Тъмницата, след като си позволиха да коментират на два пъти номинациите си, което е абсолютно забранено, писа „Всеки ден“.

Ромката обаче прие с учудено изражение задачата си и призна, че не знае както значи ментор. Камелия я посъветва да нахъса близначките, да ги научи и те да бъдат борбени като нея.

Сред зрителите пък се намериха и защитници на Пенка. Въпреки че тя е една от най-простоватите участници, именно благодарение на нея къщата не е потънала все още в абсолютна мръсотия. Ромката е една от най-подредените в Двореца и мие всички мръсни чинии на останалите претендентки за короната на най-красивата българка. Ако се справи с тайната си  мисия, Пенка ще остане в шоуто, нищо че хубавиците и зрителите не я харесват.

„Знам защо ме номинирахте- защото съм твърде голяма конкуренция за вас. Страх ви е от моето карибско тяло и от съблазнителните ми извивки”, заяви Пенка с характерното си самочувствие и чувство за хумор.

източник: hotarena.net

Leave a Comment