Поведението на Лияна в Къщата на ВИП Брадър, а и не само, безспорно е новина номер едно в медийното пространство. Певицата, която преди три години отмъкна Благой Георгиев от бременната му приятелка, сега си е наумила да стори съвсем същото и с Тервел Пулев, който си има сериозна приятелка и дете от нея. Това обаче въобще не смущава изпълнителката и тя постоянно си търси повод да се завърти около боксьора.
Съвсем естествено поведението й не се понрави нито на зрителите, нито на съквартирантите, които вече открито обявиха звездата за въртиопашка, чиято единствена цел е да разваля семейства. И тъй като Лияна излиза доста често от Къщата, за да ходи по участия, тази информация достигна до ушите й. В опит да се защити чалгаджийката първо орева света, а вече съвсем открито напада не кой да е, а самият Тервел, заявявайки, че едва ли не той е виновен, че тя му се слага.


“Някои мъже забравят, че имат жена и деца, а после Лияна им виновна”, изригна певицата от официалната си страница във Фейсбук. За всички е ясно, че Лияна визира боксьора, опитвайки се да изкара него виновен за собственото си фриволно поведение. Само дето номерът й не мина пред феновете. “Е, той да не е от дърво. Все мъж ще реагира така, като постоянно му се слагаш. Стой настрана, какво само ходиш да го сваляш”, възмущават се форумци.
Единствено верните почитатели на Лияна се опитаха да защитят любимката си, заявявайки, че постовете в страницата й се публикуват от админи, не лично от нея. “Със сигурност администраторите обсъждат всеки пост с нея, тя излиза достатъчно често, за да следи какво се пуска от нейно име”, контрират потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment