Актьорът Калин Врачански бе безцеремонно зарязан от дългогодишната си любима Силвия Петкова заради друг  колега. Отскоро Петкова се среща актьора Борис Георгиев от театър “София”.

Борис е на вързрастта на на Врачански, но  изглежда много по-млад и привлекателен, първо защото не пие и алкохолът не е променил лицето му и цялостната му осанка и освен това просто си изглежда като момченце – младолик, дяволит и привлекателен. И много пластичен.

Силвия на няколко пъти се разделяше с Калин и се връщаше при него. Тази зима му даде последен шанс да избира – или да спре да пие, или ще му каже сбогом завинаги.

Актьорът направи героични усилия да се отърве от порока си, даже си определи дни за пиене – само петък и събота, но това не е отказване от алкохола, а просто редуване на дни въздържание с дни на адско оливане. Точно когато беше в “изпитателния срок”, той се скара с непознат в клуба “Библиотеката” и му разби физиономията. Въпреки това Силвия повярва, че се е променил и се върна при него, надявайки се най-после той да се пребори с чашката. Идилеята им трая не повече от две седмици. Оказа се, че при Калин промяна не може да настъпи, освен ако не постъпи на лечение в специализирана клиника. Какво са си казали двамата и какво са решили никой не знае. Но фактът е налице. Пуританката Силвия, която с години чакаше любимият й да спре с пиянските номера, най-после не издържа и го заряза окончателно. Сега той ближе раните си на морето, като обилно ги полива с алкохол и преследва мацки за една нощ, които после не помни кои са били, а вярната му любов вече е с друг и може би никога няма да се върне повече при него.

източник: skandalno.net

Leave a Comment