Андреа за пореден път втрещи феновете с вида си. Певицата, която е известна с пристрастеността си към обработващите програми, предизвика оживена дискусия в онлайн пространството. На снимка, която Андреа качи в личната си страница във Фейсбук, бюстът на звездата изглежда ужасяващо увиснал. Почитателите недоумяват каква може да е причината за това.

Зложелатели веднага заподозряха, че силиконът на певицата се е деформирал и е довел до грозната картинка. Преобладаващите коментари към фотоса са, че Андреа трябва сериозно да помисли за нови импланти, които да поправят пораженията от настоящите.

От друга страна обаче феновете припомнят, че звездата обича доста често да обработва снимките си, за да се направи по-слаба и висока. Певицата най-често прибягва до издължаващ ефект, за да прикрие излишните си килца. В опита си да си докара снажна осанка и елегантни бедра обаче Андреа е забравила, че удължавайки всяка част от тялото си, превръща и бюста си в нещо доста странно изглеждащо.

“Като пъпеши са, ужас”, смеят се феновете. И съветват звездата да овладее манията си по фотошопа. Или поне да се научи как да го използва правилно.

източник: kliuki.net

Leave a Comment