Не обичам да ходя по сватби и най-вече по собствените си, заяви водещата Миглена Ангелова. Тя задмина по женитби известния ни владетел цар Асен Втори и решила да се запре. Ангелова пак е разведена, но това не й пречи да има мъж до себе си и да живее с него почти семейно. Почти, защото да не вземат да се оженят, после да се разведат и да стане за резил.

Предпочита да сменя мъжете вече тихо и не с толкова адвокати. Въпреки, че е на възраст, Миглена е известна като мъжемелачка и никога не остава сама. Дори на тези възраст, когато едната й щерка й роди внуче, а другата мина под венчило с тунизиец.

Ангелова няма да играе ролята на баба, която дундури внучето си, а отново се насочва към прожекторите. Миглена АнгСлед като предаването й “Искрено и лично” беше спряно, тя ще му даде живот в ТВ 7 и отново ще си гука с хора с трудни съдби. Поне това го умее и е доказала, че няма стигане в омайването на събеседника и възможността й да го накара да изпее и майчиното си мляко.

Този път предаването ще е по-задълбочено, защото самата тя поискала да го промени. За целта дамата в червено поискала помощ от руски специалисти в подобен тип издания. Ангелова се заканва да разбие конкуренцията, но за приятелката й Вихра все още никъде не се намира работа.

източник: skandalno.net

Leave a Comment