Свикнали сме да възприемаме лицата, които ни гледат от кориците на модните списания, като еталон за съвършена красота. Впечатлени от перфектните лица на световните знаменитости, някак пропускаме факта, че те също са хора като нас. Не така стои въпросът обаче, ако същите тези красавици бъдат изловени без грим.
Оказва се, че същите тези хубавици в ежедневието си не се различават твърде много от феновете си. Специално за вас от kliuki.net подбрахме някои от най-актуалните в моменти звезди, изловени в доста неглиже вид. Една от тях е Ева Лонгория.

Сексапилното миньонче, което нашумя с ролята си в сериала “Отчаяни съпруги”, и без грим е също толкова очарователна, видяха почитателите. Но със сигурност е доста далеч от бляскавата красавица, която сме свикнали да виждаме на червения килим.
Нейната колежка Пенелопе Круз също е доста невзрачна без намесата на професионалните гримьори. Любимката на режисьора Педро Алмодовар без грим прилича по-скоро на скромна ученичка, отколкото на зашеметяваща знаменитост, коментират форумци. Към тях достойно се присъединява и колежката им от Колумбия София Вергара, както и певицата с барбадоски корени Риана.

източник: kliuki.net

Leave a Comment