С пълна промяна Би Ти Ви отвръща на удара, нанесен от напусналите я водещи на сутрешния блок Ани Цолова и Виктор Николаев, пише „Труд“. Няма да има защитени територии за внедряване на нови лица. Ще се посегне дори на централната емисия в 19 ч.

Обсъждана е идеята емблематичното име на вечерните новини Ани Салич да бъде свалена от престижния ефир, за да започне да води свое предаване – „Вокс попули“. То ще представя филми за любов, престъпления, социални или професионални драми, но с отворен край.

Най-вероятно в стола на Салич ще седне красивата и амбициозна Виктория Петрова, която отдавна й „диша във врата“, водейки следобедните новини в 17 ч.

„Ако има промени сред лицата на новините, ще ги съобщим официално“, бе коментарът от пиар отдела на телевизията, запитан вчера за смяната на Салич.

Ден преди старта на сутрешния блок, все още не е съобщено дали на мястото на Ани Цолова ще видим Генка Шикерова или звездата на телевизията Миролюба Бенатова. Но запознати са категорични, че Бенатова няма да иска да изостави предаването си за разследвания „Хрътките“. Шикерова се спряга и за водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“, след като позицията оваканти бременната Лора Крумова.

„Всички наши зрители ще видят новите водещи на „Тази сутрин“ на 4 септември, когато сутрешният блок започва в 6,30 ч“, лаконично заявиха от пиар отдела на Би Ти Ви. И добавиха: „А предаването „Тази събота“ започва на 7 септември, водещият ще бъде обявен допълнително“. За наследник на Виктор Николаев се обсъжда Георги Любенов.

източник: pik.bg

Leave a Comment