Камелия изненада феновете си с поредна сценична провокация!

Певицата, която никога няма да видите в лоша физическа форма, пя в популярно заведение като след любовна нощ. Класически номер на жените е след „сладко безсъние” да нахлузят само ризата на виновника, за да му направят кафе!

Е, Камчи е родена за любовница, не за прислужница, но в някои пинизи е истинска майсторка. Блондинката не се притесни от сковаващите температури на октомври и че прехвърли четиридесетте. Павицата си позволи да застане пред публика само по риза!

Въпреки системните предизвикателства, тя е достатъчно интелигентна и осъзнава доста неща. Само преди месеци разказваше, че някои от момичетата в „Мис България 2013” могат да й бъдат дъщери. По тази логика Камелия е проявила доста смелост да си хвърли панталоните пред „децата” си.

Дали заради безупречните й форми или сантимент към мутренските времена, певицата предпочете да пее „неглиже”. През деветдесетте се разнасяха легенди за всяка втора певица, че срещу прилична сума може да пее топлес пред „контингента”. Камелия никога не се е смущавала от клюките по неин адрес…и й личи!

източник: kliuki.ws

Leave a Comment