Италианецът Лео, станал известен след участие в едно от по-старите издания на „Биг Брадър“, изхвърча от ТВ7. Готварското му предаване „Какво ви забърка Лео“ изненадващо бе свалено от ефир, като на негово място вече се излъчва „Усещане за жена“ с Гергана Стоянова.

„Да, свалиха предаването. Честно казано, така е по-добре за мен, защото бе започнало да ми омръзва“, коментира вчера пред „Всеки ден“ Лео Бианки. Освен това предаване Лео има още няколко занимания – записва песни с Део и притежава собствена пицария в центъра на София.

Запознати обаче разкриват, че италианецът всъщност въобще не умее да готви. „Единственото нещо, с което се справя, е да забърка някакви спагети и да размеси тесто за пица, което може да направи всеки италианец. Всичко друго е умела актьорска игра“, споделят от бившия вече екип на Лео. Това, което се показвало като сготвена манджа в готварското му предаване, се забърквало всъщност от съвсем различен човек, и то часове по-рано. Лео се правел, че готви единствено за пред камерата. Че италианецът е гола вода в кухнята, започнало да се разчува и продуцентите и телевизията решили да пратят Бианки в заслужена почивка.

Италианецът не пипва нищо и в собствената си пицария. Името му стои единствено за реклама. „Ако си беше останал в родната страна, със своите малки способности на готвач нямаше да успее нищо да спечели, но тук прави доста добри пари само защото хората знаят името му“, разкриват негови колеги. Според запознати тарикатът печелел над 30 000 лева месечно.

източник: pik.bg

Leave a Comment