Жена се събуди бременна от кома, след тежък пътен инцидент, разбра HotArena.net.

Миналата година Джема Холмс претърпяла сблъсък на оживен път и счупила гръбнака си. А след събуждането си разбрала, че е бременна в третия месец.

Инцидентът станал на оживен път, а младата жена си счупила гръбнака. Претърпяла сериозна операция, след която изпаднала в кома.

Лекарите дълго време не давали никакви надежди да се оправи. Най-голямата им изненада обаче се оказал фактът, че момичето е бременно в 12-та седмица.
Специалистите посъветвали майката на Джема да даде разрешение за аборт, тъй като се нуждаела от тежка операция, по време на която плодът едва ли би оцелял. Освен това счупването на гръбначния стълб нямало да й позволи да роди.

„Толкова много неща ми минаха през главата. Но исках да изчакам, докато Джема се събуди и вземе решение сама“, разказва майка й.

В крайна сметка това се случило и един ден дъщеря й отворила очи. Заради увреждането от инцидента тя не помнела почти нищо от последните 3 години.

Когато й казали, че е бременна не могла да си спомни и кой е бащата на детето. Въпреки това взела решение да го задържи.

Днес тя се радва на малък син, на който дала междинно име Миракъл, което на английски означава „чудо“ . „Просто си помислих, че след като това бебе е оцеляло след тежката катастрофа, то трябва да живее“, разказва Джема.

източник: moetodete.bg

Leave a Comment