Заминаващата 2012 год. е най- щастливата за плеймейтката!

Съпругата на Валери Божинов и този път не пропусна да сподели с феновете си във Фейсбук, че изпраща най- прекрасната година в живота си. Ни Ло наистина преживя уникални емоции в живота си, които определено ще оставят следа за цял живот.

Плеймейтката заяви в социалната мрежа, че отиващата си 2012 г. е най –  успешната за нея. Всички знаем, че я споходи най голямото щастие за всяка жена –  да стане майка и именно затова Лозанова изпраща с носталгия 2012 год. Дъщеричката й Никол се появи на бял свят в деня на шегата -1 април и бе истински подарък за родителите си.

Наред с това Николета разкрива, че изнизващата се 2012 г. е била изпълнена с много положителни емоции и незабравими мигове. Това дава надежда на чаровницата– майка силно да вярва, че настъпващата 2013 г.  ще бъде още по- успешна в личен и професионален план. Николета не забрави обаче и верните си почитатели, на които им пожела също да ги споходи щастие, като нейното през настъпващата 2013 год, пише blitz.bg.

В навечерието на Нова година Николета Лозанова е готова за обратното броене до полунощ и, разбира се, моделката призова й аудиторията да се присъедини към нея! Послушайте призивите на Ни Ло и изпратете 2012 год. с луд купон. Наздраве!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment