3 причини да отидете на почивка в Гърция

Вие сте едни от малкото българи, които все още не са ходили на почивка в Гърция? Даже се чудите какво толкова й харесват. Вижте 4 причини, които ще ви накарат да си промените решението.

Чисти плажове
Дълга плажна ивица с малко хора, тук-там някое дърво и кристална вода – това е асоциацията на всеки, който чуе „почивка в Гърция”. И е напълно вярна. Голяма част от плажовете са отличени със син флаг, даван от Европейския съюз за чистота и запазена естествена красота на мястото.

Вкусна храна и добро обслужване
Където и да седнете да хапнете в Гърция – от луксозните ресторанти до семейните и селски кръчми – навсякъде ще ви поднесат вкусни, местни ястия. Пресните морски дарове и риби, приготвени със зеленчуци, просто няма как да не ви се усладят. Навсякъде ви посрещат усмихнати хора и обслужването е повече от добро. За разлика от България, където сервитьори и продавачи често се държат така все едно смущавате почивката им, в Гърция сте винаги желани гости.

Отлични пътища
Вашата почивка в Гърция ще започне много преди да стигнете до морето в България. Пътищата са добри, широки и шофирането е много приятно.

Разколебахте ли се? Погледнете някои от офертите за почивка в Гърция на туристическия сайт Procent.bg. Повечето се предлагат само на него и са изключително изгодни. Резервирайте си дати и стягайте багажа. Ще се убедите сами, че гръцкото море е истинско райско кътче за почивка и ще ви трябват много повече от 3 причини, за да не го посещавате редовно.

Leave a Comment