Теди Велинова плаща 3000 лева, за да роди в частната клиника, спонсорирана от Кирил Домусчиев. Известната манекенка дори е избрала датата на раждането — 15 юли, научи HotArena.net.

Теди влиза в една от най-скъпите клиники за репродуктивно здраве. Манекенката ще получи специални грижи и внимание, докато е там.

За скромната сума от 3000 лева Теди ще се шири в луксозна стая, която по никакъв начин няма да й напомня, че е в болница. Велинова ще си почива на легло с розови чаршафи и ще има постоянен достъп до телевизия и интернет.
Лекарят, следящ бременността на манекенката й обещал, че няма да усети колко бързо ще роди. Изгората на Енчев избрала секциото, за да не се мъчи излишно.

36-годишната майка, заявила на приятелки, че сама е избрала датата на процедурата. И държи да роди на 15 юли.

На раждането ще присъства и бащата на бебето, който ще зашие разреза от операцията и ще се погрижи да не остане никакъв белег върху корема на майката. Доктор Енчев просто няма търпение да стане баща.

В последно време бившата манекенка избягва да се появява на публични места. Злите езици твърдят, че рязко е напълняла, но според запознати просто предпочитала да си почива преди раждането, пише „България днес“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment