Опитите на фолк певицата Андреа да се прави на холивудска звезда стават все по-ексцентрични. Изпълнителката за пореден път втрещи мрежата, като заведе домашния си любимец на ресторант.

Появата на Андреа в заведението, грабнала домашния си любимец, обаче не бе посрещната с ентусиазъм от останалите клиенти на ресторанта. Които изумени наблюдавали певицата, докато се настанява с малкия пекинез.

Остава загадка как изпълнителката е успяла да убеди персонала да оставят кученцето на масата заедно с нея. В социалните мрежи обаче се чуха доста възмутени коментари по този повод, пишат от hotarena.net, цитирайки “Всеки ден”.

„Ужас!“, „Отвратена съм, как може да я допуснат с куче в ресторант“, възмущават се потребители в мрежата. Самата певица мъкне кучето си навсякъде за изумление на мнозина.

В желанието си да подражава на холивудските звезди, Андреа не пропуска случай да се появи с домашния си любимец, певицата почти навсякъде се снима с него — докато беше на почивка миналата година, на концертите в чужбина през април, и дори докато бе на среща с приятелки в ресторант.

И макар да е добре известна страстта й към животните, във форумите се чуха коментари, че е по-добре певицата да се въздържи от подобни прояви, тъй като не е особено хигиенично да се храни с кучето си в ресторанти.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment