Навярно, като деца, сте прекарвали часове на забавление, докато сте играли добрите стари игрички с чупене на тухли! Знаете ли, обаче, че освен изключително забавни, тези игри, всъщност, са и идеален начин да се разтоварите от стреса?

А, сега, благодарение на модерните технологии, разтоварването може да стане навсякъде – в дома Ви, на работа, през почивката, разбира се, в училище или в университета! Интересна и забавна Brick Breaker Saga, със сигурност, ще се превърне в новата Ви любима игра. Тя се играе изключително лесно, точно като класическите игри, с чупене на тухли, от преди години.

Brick Breaker Saga е идеалната игра, с която да разпуснете в края на поредният стресиращ ден! Класическата игра с чупене на тухли отново е тук, само че с нов, модерен и интересен дизайн! Разноцветните тухли, се подреждат в причудливи 3D форми, които трябва да разбиете с помощта на малко топче. На екрана може да видите както забавни картинки, които трябва да счупите, за да преминете на по-високо ниво, така и изображения на любими герои от анимационни филми, на плодове и какво ли още не. Колкото по-високи нива на Brick Breaker Saga достигате, толкова по-интересни и уникални картинки, от тухли ще трябва да разбиете!

Чупете смело, качвайте нивата, на Brick Breaker Saga, а след като сте освободили стреса, може да споделите постигнатите резултати с приятелите си, в социалната мрежа!

 

Leave a Comment