След като новото им „звездно“ шоу „Африка: Звездите сигурно са полудели“ не пожъна очаквания успех от медията решиха да заложат на сигурен коз в битката за рейтинги.

За радост на всички зрители, обожаващи тръпката от неизвестността, опасностите, силата на духа за оцеляване в трудна и враждебна среда, на екран скоро ще се излъчи петото издание на „Сървайвър“. А водещ на хитовото предаване отново ще бъде Владо Карамазов.

Форматът се завръща в ефира на Би Ти Ви с приключенски дух, но и с обещание да поднесе изненади от едно от най-екзотичните и загадъчни места в света. Водещият на шоуто — един от най-известните български актьори Владимир Карамазов – ще предизвиква издръжливостта и способността за оцеляване на най-екстремните българи, пишат от 24chasa.bg.

Със завръщането на популярното предаване телевизионерите от медията се надяват да вдигнат рейтинга на телевизията, който в момента е доста далеч от първото място. Последното им приключенско риалити „Африка…“ не оправда очакванията на продуцентите за висок зрителски интерес и е почти пред срив.

Битката между телевизиите за зрителски интерес и висок рейтинг е безмилостна. Напролет стартира истинска война между телевизиите за зрителски интерес. Още повече, че в надпреварата се готви да се включи и БНТ, която се кани да привлече още повече зрители с новия сезон на „Под прикритие“ и не по-малко хитовия „Четвърта власт“, който вече даде заявка за хит.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment