Нова клюка тресе фолксредите. Емилия си има гадже. Докато тя играеше ролята на съпругата, която със зъби и нокти трябва да варди мъжа си от хищни плеймейтки и стръвни колежки, внезапно ролите се смениха.

За Коко се въртяха десетки слухове и той беше свързван непрекъснато с някоя красавица. Злите езици говорят, че е кръшкал на жена си, но тя търпяла заради детето им и заради богатството им. Освен това след всяка изневяра той бил порядъчно щедър към нея. Покрай него тя се изпокара с Преслава, още е на нож с бившата му жена Анелия, а в бранша я наричаха горката рогоноска.

Сега обаче тя решила да си върне на Коко тъпкано. Незнайно къде фолкаджийката се запознала с 25-годишен бизнесмен, много богат и много напорист, който участвал в семеен бизнес и имал амбиции за политиката. Срещите им ставали съвсем лесно. Той отивал в града, в който тя има участие, а тя пък се обяждала на Коко, че е прекалено скапана да пътува обратно и че ще пренощува в хотел. Хотелът го избирал младежа и двамата се отдавали на ласки, докато се наситят. После тя викала шофьора си да я откара вкъщи и се прибирала щастлива и любвеобилна. Както винаги съпругът научава последен, затова Коко все още не знаел. Той тънел  блажено неведение и бил сигурен, че любимата му винаги му е под ръка. Тя обаче, вкусила 25-годишно тяло и страст, тръпнела кога ще дойде време за новото й участие. Че изневерява на съпруга си потвърждавало и изречението, написано в профила й във Фейсбук, че е прекалено старомодно да обичаш само един мъж и да имаш само една любов в 21 век.

източник: skandalno.net

Leave a Comment