Слави и Мартина скоро ще станат истинско семейство, гръмнаха светски клюкари. Според няколко независими източника балерината чака бебе от шоумена.

Трифонов и половинката му пазели новината в най-строга тайна. А Слави дори поставил охрана на Мартина, за да я предпази от нахални и любопитни почитатели.

Заради бъдещото бебе Мартина все по-рядко се появява и на работа. Въпреки че все още не й личи, тя почти не се появява в изданията на предаването. Що се отнася до Слави, говори се, че шоуменът е изключително щастлив. Но предпочита да държи настрани всички любопитни, твърдят от „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Самата Мартина споделила с най-близките от семейството си, че очаква бебе. Именно появата на малчугана на бял свят стана и повод за тайния им годеж преди месец. Тогава влюбените събраха най-близките си колеги и приятели, за да официализират връзката си.

В публичното пространство упорито се говори, че Слави смята да изведе Мартина от страната. И вероятно ще настани годеницата си в Италия, под закрилата на Дарина Павлова. Дългия не желаел около бебето излишен шум, а и се притеснявал за сигурността на половинката си. По тази причина най-вероятно Мартина ще прекара следващите няколко месеца в чужбина.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment