Най-вероятно вече сами сте се убедили, че стандартните кодове и пароли, за заключване на телефона, с които да предпазите личните си данни не са особено ефективни. Затова имате нужда, от заключване на телефона с пръстов отпечатък, а Unlock With Fingerprint е идеалното приложение за Вас!

Unlock With Fingerprint е невероятно приложение, което, със сигурност, ще Ви помогне да опазите личното си пространство непокътнато. Приложението е напълно безплатно и има много преимущества пред останалите подобни приложения, на пазара. Като за начало, на екрана, на заключения с Unlock With Fingerprint телефон не се появяват така досадните реклами, които да Ви се налага да затваряте, всеки път, когато искате да го отключите! Освен това Unlock With Fingerprint предлага на потребителите си изключително опростен, но все пак, модерен и красив дизайн. Настройките на приложението са максимално опростени, а веднъж настроите ли го, няма да Ви се налага повече да се занимавате с него!

Unlock With Fingerprint, наистина, изобилства от опции, с които да персонализирате приложението, така че то да Ви бъде максимално удобно за ползване. След като сканирате отпечатъка от пръста си, можете да изберете точно по какъв начин да отключвате телефона си – брой нужни сканирания на пръста, времеви интервал между сканиранията и какво ли още не! Това  приложение е създадено така, че да бъде максимално удобно, лесно за ползване и незабележимо!

 

Leave a Comment