Влизането на Мариян Кюрпанов в къщата на ВИП Брадър беше сред най-неочакваните събития на сезона. Моделът, който от години живее и работи в чужбина, се завърна в България специално за новия сезон на риалити формата. Съвсем естествено, с влизането му в къщата, се започна веднага и със слуховете по негов адрес. Най-упоритият е, че манекенът не подбира партньорите в личния си живот, без значение дали са мъже или жени. Появи се дори информация, че Мариян заработва като жиголо.

Не е ясно как ще реагира самият Кюрпанов на тези слухове, когато излезе от шоуто. Факт е обаче, че моделът е сред най-добре изглеждащите мъже в страната, а и не само. И безспорно е най-успелият български манекен в световен аспект. За това свидетелства и клипче, което изтече в онлайн пространството и буквално взриви потребителите. И по-точно дамската част.

Във въпросното видео Мариян е заснет по време на снимането на поредната професионална фотосесия. Самите кадри обаче са от почивките между отделните сетове. А предвид факта, че рекламата е на бельо, съвсем очаквано, моделът се размотава почти без дрехи. Кадрите веднага предизвикаха оживление сред феновете. “Изглежда невероятно!”, “Напълно разбираемо, с това тяло да е най-успешният ни модел зад граница”, възторжени са форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment