Ники Кънчев се пенсионира. Според най-новите слухове, които витаят в мрежата, тв водещият слиза от екран. И причината за това не е само преместването на „Биг Брадър“ в ТВ7, а решението му да се пенсионира от телевизията.

Новината гръмна дни след финала на „Биг Брадър“. Последните два сезона на формата се оказа паметни за публиката откъм гафове. Не липсваха лапсуси и грешки и през двата сезона. А водещият бра такъв срам, че ще минат месеци, преди да може да се появи отново пред публиката.

Гафове, объркан ред на участниците и голямата излагация при посрещането на Памела Андерсън. Кънчев така се изложи по време на посрещането на мегазвездата, че още бере срам.

Зрителите са възмутени и от гафовете, които направи в телевизионен ефир, когато бъркаше сценарии, имена или събития. В публичното пространство се чуха гласове, че водещият скоро ще се пенсионира, пишат от senzacia.net.

Всъщност оттеглянето на Ники Кънчев от телевизията е очаквано. 52-годишния водещ отдавна едва се държи над водата. Преди провалите с „ВИП и БИГ Брадър“ шоумена реши да се изяви в ефир с „Ники Кънчев под наем“. Шоуто обаче бе определено като пълна катастрофа и бързо слезе от екран. А покрай последните издънки с риалити формата, се говори, че Кънчев може и окончателно да се пенсионира и да спре изявите си на екран.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment