Фолк певицата Галена определено умее да се забавлява. Изпълнителката стигна до там, че дори яхна Наско Месечков на участие. Страстите в шоуто така се разгорещиха, че двойката направо предизвика пожар в мрежата.

Певицата бе на участие в столичен клуб, а Наско Месечков се присъедини към нея на дансинга в разгара на нощта. След като двамата направиха няколко доста горещи изпълнения дойде ред и на коронния номер. Галена толкова диво и необуздано яхна Наско на сцената, че танцьорът се изпоти. Двамата спретнаха огнено шоу пред присъстващите, които пощуряха от изпълнението им.

Самият Наско пусна снимки от партито на страницата си в социалната мрежа. На тях ясно се вижда, че двамата определено добре си прекарват. “Дали с Галена не умеем да се забавляваме, как ви се струва на вас. Леко във вихъра, леко мокри, но усмихнати и …..……” Дай ми колата дай ми …….”. Понякога е хубаво и по този начин да се разпуска!!!“, написа той на страницата си в социалната мрежа.

Феновете на певеца заявиха, че двамата са изглеждали страхотно на дансинга. А някои дори се пошегуваха, че в лицето на Галена, Наско е намерил достойна заместничка на Стелла, която след „Денсинг старс“ се завърна в САЩ.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment