Нова приятелска двойка се заформя в светските среди. Неочаквано за мнозина, Жени Калканджиева се появи на участие на поп фолк изпълнителката Алисия. Както знаете, модната шефка е сред най-отявлените противници на чалга музиката. Точно затова присъствието й в дискотеката, където същата вечер се изявяваше и бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов.
Нещо повече, Калканджиева не само, че изглеждала, сякаш се забавлява от сърце, ами и прекарала доста време в разговори със звездата на Ара, свидетелстват гости на заведението. Подобна близост буквално озадачила присъстващите и съвсем естествено се започна с догадките какво е провокирало на пръв поглед необичайната дружба.

Най-често срещаните коментари са, че двете звезди са се обединили заради омразата си към Николета Лозанова. “Нали знаете, нищо не сплотява две жени така, както ненавистта към трета”, смеят се форумци.
Действително, всеизвестен факт е, че плеймейтката и модната шефка не се долюбват особено. Двете уж са колежки като водещи в предавания на Иван и Андрей, но според слуховете госпожа Божинова всячески се мъчела да подлее вода на Жени, за да се намърда в стола й на водеща на “Жените говорят”. Калканджиева пък неведнъж е изказвала неодобрението си към изкуствения външен вид и пози на Лозанова. За Алисия няма какво да се коментира. Повече от ясно е защо певицата не понася жената, която й разби семейството като й открадна мъжа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment