Жени Калканджиева още не може да прежали Тачо.

Тв водещата е отчаяна и полага неимоверни усилия, за да спаси почти шестгодишния си брак . Тя го убеждава да зареже любовницата си Зорница и обещава да му прости изневярата в името на семейството и детето, разбра HotArena.net.

След като разбра за забежката на съпруга си Стефан Манов, противно на очакванията да се затвори у дома и да лее сълзи, шестата по красота в света предприе друга тактика. Тя се впусна в нощни партита, веселби по женски и наздравици.


Измамената съпруга не даде вид на страдалница, но приятелките й споделят, че непукизмът на Жени не бил нищо друго, освен умела актьорска игра.

„Като всяка лъгана жена, Жени е страшно обидена, че е делила известно време Стефан с друга. Но същевременно стигна до извода, че да спаси семейството си, е най – важното”, коментират около Калканджиева.

В момента Евгения се опитвала да убеди в същото и Тачо, като му вмени, че авантюрата му с Линдарена е мимолетна и няма бъдеще.

За сега обаче Стефан бил на мнения, че една връзка счупи ли се веднъж, тя повече няма как да се залепи.

И въпреки намеците на съпругата му, че ще получи прошка, ако се върне при семейството си, засега няма намерение да го прави, пише „Уикенд”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment