Очевидно страстите в “Музикална академия” се вихрят не само в къщата. На концерта снощи зрителите и гостите в залата станаха свидетели на “сблъсъка на поколенията” на живо, на сцената на формата. Между Здравко от Ритон и Рут Колева се разрази лют скандал.
Повод за скандала стана изявата на Любен по време на концерта. Здравко имаше сериозни критики към татуирания младеж след първото му изпълнение, заявявайки директно, че мястото му не е в Академията. Тези думи очевидно подразниха менторката на Любен Рут. При опита си да защити подопечния си обаче певицата се обърна доста остро към Здравко. Това не се понрави на доказалия се изпълнител и той директно постави на съмнение каква звезда изобщо е Рут, че да му държи сметка.


“Моля, да не ме апострофират личности, които са пели само пред 200 души, повечето, от които роднини”, скастри Здравко участничката в “Къртицата”. В опит да се защити Рут наперено заяви, че е пяла пред над 60 000 души на концерт в чужбина. Колева обаче не можа да уточни къде е бил този концерт и дали не е бил само във въображението й, смеят се форумци.
Самата певица не остана безразлична към нападката, но вместо да се осмели да отговори на Здравко в ефир, го направи чрез профила си във Фейсбук, където огорчено написа “Уж било 21 век”. “100% се прави на засегната и визира Здравко”, коментират феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment