Красавицата Бориса Тютютнджиева направо отврати цялата аудитория снощи по време на шоуто “Мис България”. Моделката се изтипоса в ужасяващ вид и се изложи пред всички, видя Kliuki.ws. Феновете и почитателите й са тотално разочаровани от нея.

Бориса направо разцепи мрака с потресаващата си визия снощи. Пищната моделка определено бе прекалила с количеството грим по лицето си и ужаси всички с визията си. В желанието си да изглежда още по- чаровна и съблазнителна, Тютюнджиева постигна точно обратния ефект. Върху лицето й все едно имаше маска от дебел слой фон дьо тен и още цял куп разкрасителни средства.

В момента, в който камерите излъчиха моделката отзад, всички останаха като тряснати. Целият този грим по лицето на Бориса веднага лъсна и зрителите изпаднаха в ужас. “Бори, как може да се нацапондриш така!?”, “Мила, защо реши, че ще ни очароваш с този брутален грим по лицето си!?”, възмущават се интернет потребители в мрежата.

Какво ли обаче толкова крие манекенката като не смее да се покаже дори и с минимално количество грим!? Вероятно Бориса натюр е просто неузнаваема…. А Вие какво мислите!?

източник: kliuki.ws

Leave a Comment