По повод многобройните скандални материали в жълтата преса, свързани с интимните й отношения с доведения й брат, дъщерята на покойната певица Уитни Хюстън и на рапъра Боби Браун – Боби Кристина Браун – обяви във Facebook, че е сгодена и подчерта, че любимият й Ник Гордън не й е истински брат.

„Да, аз и Ник сме сгодени. Омръзна ми да слушам хората да казват: „Ауу, сгодена си за брат си!“ или „Ако Уитни беше жива, дали щяхте да сте заедно и дали тя щеше да одобри това!“

Нека всички да са наясно, че ние не сме истински брат и сестра, а той дори не ми е доведен брат. Майка ми никога не го е осиновявала. Всъщност мама ми е казвала, че знае, че излизаме заедно. Тя ме познава по-добре от който и да било… А хората трябва да спрат да осъжат връзката ми. Естествено, че си е моя работа с кого ще бъда.

Да, може би не всичко между нас е перфектно, имаме си своите тежки моменти, каквито има във всяка връзка. Можете да одобрявате или да не одобрявате връзката ни. Може да я уважавате или да не я уважавате. Хайде, съдете ме…

Но това си е моят живот, не вашият. Решенията, които взимам, нямат нищо общо с вас. Лека нощ“, написа не стената си в социалната мрежа 20-годишната Боби Кристина, която е израснала с Ник Гордън, за когото Уитни Хюстън се грижи от 12-годишната му възраст.

Младата двойка и други членове на семейството участват в телевизионно реалити, озаглавено The Houstons: On Our Own, което показва как се е променил животът на близките й след смъртта на мултиплатинената изпълнителка.

Любопитно ще бъде да се проследят отношенията между единствената дъщеря на Уитни Хюстън и нейната баба, която се опитва да лиши Боби Кристина от 20-те милиона наследство „за нейно добро“.

източник: avtora.com

Leave a Comment