Класиците в най-охулваните жанрове се прегърнаха в прекия и преносния смисъл на думата

Биг Ша и Сашка предизвикаха взрив нета! Тяхна снимка от разгара на лятото провокира повече от любопитни хихикания.

Някога съществуваше грозна война между чалгата и рапа, а днес и двата жанра са от една страна на барикадата просто защото пуритани, фенове на по-„приличните” жанрове и поклонници на елитарната музика ги ругаят еднакво страстно.

По този повод се нароиха куп дуети между изпълнителите щом Устата и Софи Маринова повлякоха крак. Чалгаджийките се смятат за неактуални, ако не са навили някой рапър за съвместно парче, а лошите момчета душа дават за хипер-успеха, които им гарантират феновете на поп-фолка!

В този смисъл или просто защо са класици, взаимно уважение и симпатия демонстрираха Сашка Васева и Мишо Шамара. И двамата от 20 години обикалят заведенията на държавата и изхранват семействата си със своята музика. Хората ги хулят я заради продукцията, я заради медийния им образ и скандалните изявления!

Двамата обаче са хора вече в зряла възраст имат по едно пораснало момче и хубаво момиченце и когато не са пред камерите са най-обикновени непосредствени възрастни!

Като такива демонстрират искрена симпатия един към друг, а Мишо дори позира с мъничката щерка на Сашка и снима колежката си докато се закача пред градинката на НДК.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment