Още една кървава трагедия в първия ден на 2013 година. Трима кукери са опърлени и берат душа в болница „Пирогов”.

Тримата кукери са получили изгаряния в размер на 35 % – 40%. Най-тежко е положението на единия от мъжете, който има травми по лицето му.

Пострадалите пациенти трябва да бъдат подложени на пластични операции. Те ще трябва да бъдат хоспитализирани в „Пирогов” поне още един месец, оповести проф. Огнян Хаджийски – началник на клиниката по изгаряния и пластична хирургия към „Пирогов” и цитиран от БЛИЦ.

Инцидентът стана днес в 12:45 ч. в Петрич. Един наистина нелеп инцидент на принципа от играчка – плачка. Единият от кукерите си запалил цигара, при което иска подпалила калчищата, които имитират коса. От главата огънят за секунди се разнесъл надолу по дрехите.

Други двама негови колеги се притекли на помощ, но вместо да изгасят чуждия огън и те изгорели.

Първоначално тримата кукери били настанени в болницата в Петрич, но поради тежкото състояние, в което се намират, те били транспортирани в София и настанени в „Пирогов”.

Още в първите часове на Новата 2013 година мъж беше намерен обесен в Русе. Друг мъж закла приятелката си с нож в Бургас.

Две млади жени катастрофираха в София. Тяхната кола излязла от платното, навлязла в съседното и от удара двете софиянки са загинали на място.

източник: chudesa.net

Leave a Comment