Кастингите за Мис България 2013 вече приключиха и тепърва предстои да разберем кои момичета са се добрали до заветната си мечта, а именно да бъдат сред 18-те финалистки в конкурса. Както знаете, за надпреварата тази година отпаднаха абсолютно всички изисквания към участничките, в това число за килограми, ръст и липса на пластични корекции. Това на практика означава, че всяка една българска гражданка можеше да опита късмета си на кастингите.

Съвсем естествено, сред мераклийките за слава имаше такива, готови буквално на всичко, за да се доберат до заветната къща, в която ще живеят с останалите късметлийки, одобрени от журито. Едно от момичетата без никакво колебание свали горнището на банския си само и само да впечатли членовете на журито, които решават коя от кандидатките да продължи напред.

Въпросната госпожица беше натъпкала и солидно количество силикон в бюста си, което определено се хареса на мъжката част от журито. Друга напориста участничка пък реши да блесне с уменията си да свири на флейта. И с обяснение как точно е необходимо да се работи с езика, за да бъде изпълнението на инструмента блестящо.

Третото момиче към се оказа сред най-упоритите кандидатки за короната. Девойката се явява за втори път на кастинг след като миналата година не са оценили по достойнство качествата й и са я отрязали за надпреварата.

източник: kliuki.net

Leave a Comment