Съдийката от Dancing Stars Галена Великова вчера стана майка. Звездата на дансинга роди момиченце. Болките започнали сутринта, а следобед тя вече била майка.

Щастливият й съпруг Костас  побърза да оповести новината в социалната мрежа. Той се похвали, че е станал баща, а дъщеричката му е прекрасна. Видял я, даже я подържал на ръце. Не знам на кого прилича, просто знам, че е много хубава, похвали се той. Бебето било спокойно, с нормално тегло и стройни крачета, което показвало, че може и да наследи родителите си и да стане танцьорка.

Галена и Костас имат много хармоничен брак, изпълнен с любов, но поради  многото си професионални ангажименти цели 15 години отлагаха да станат родители. Все пак биологичният часовник отстъпи пред кариерата и Галена реши да стане майка, преди да е изпуснала последния влак. Галена Великова1Тя обаче не се отказа от ангажиментите си и беше съдия и в този сезон на танцувалното шоу. Строга, но справедлива и винаги усмихната, тя е любимка и на танцьорите и на зрителите.

През идващия сезон тя отново ще съдийства, но ще прескача до Гърция да не се отделя много от рожбата си. Танцьорката изкара удивително лека бременност и почти до деветия месец се пече по бански на плажа. Само намали работата си в танцувалните школи, които семейството притежава. Сега, след като се възстанови, тя ще продължи да преподава танци на всичките си ученици, а след време и на малката си дъщеричка.

източник: skandalno.net

Leave a Comment